Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä


Vi­deo­pal­ve­lut

Kerro meille ideastasi, niin me toteutamme sen! Työskentely kanssamme on hauska ja positiivinen kokemus koko yritykselle. Meillä on laaja kokemus erilaisista videotuotannoista. Sen lisäksi tarjoamme myös markkinointia, jotta videosi saa ansaitsevansa näkyvyyden.

Google Ads mainonta

Myyntiä, liidejä ja liikennettä Google Ads mainnonan avulla. Meidän Paid Search ja Google Ads -palvelut sopivat teille, joiden asiakkailla on jo tietty tarve tiedossa. Google Ads -strategiamme avulla luomme mitattavia ja kustannustehokkaita kampanjoita.

Social Media Management

Sosiaalisen median kanavien hallinnointi ei ole mitään rakettitiedettä, mutta se vaatii suunnitelmallisuutta ja ennen kaikkea aikaa. Sosiaalisen median hallinnointi -palvelumme muodostavat osan kokonaisvaltaista strategiaa, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaamme tuotteet ja palvelut esiin.

Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti

Strategisen digimarkkinoinnin avulla saat lisää liikennettä ja myyntiä, sitoutuneisuutta tai liidejä. Pyrimme markkinointistrategiallamme siihen, että aikaväli tutustumisen ja ostopäätöksen välissä olisi mahdollisimman lyhyt. Teemme kohdistettua mainontaa mm. Facebookissa ja Instagramissa.

TikTok-mainonta

Tiktok tarjoaa nyt myös yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa laajaan kohderyhmän. Olemme yksi harvoista digitaalisen markkinoinnin toimistoista Suomessa, joka on erikoistunut yritysten TikTok-markkinointiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja eri toimialojen yrityksille.

Myynti

Tiimi

Ota yhteyttä!


Las­ku­tus­tie­dot