Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä


TikTok-mainonta

TikTok tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden laajan kohderyhmän tavoittamiseen. Olemme erikoistuneet yritysten TikTok-markkinointiin ja tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja eri toimialojen yrityksille.

Lyhytvideo

Pystysuunnassa kuvatut lyhytvideot ovat nykyään yksi parhaista tavoista tavoittaa asiakkaasi ja yleisösi. Me hoidamme koko prosessin alusta loppuun, jos niin haluatte. Esittelemme luovia ideoita sekä koordinoimme, kuvaamme, editoimme ja julkaisemme - alustasta riippumatta.

Koulutukset

Seger Marketingin suositut workshopit ratkaisevat mahdolliset haasteenne, oli kyse sitten sisällöntuotannosta, sosiaalisen median alustoista, brändistä tai markkinoinnista. Voit myös tilata jonkun meistä puhujaksi teidän tapahtumaanne!

Vi­deo­pal­ve­lut

Me toteutamme videohaaveesi näppärästi! Meillä on laaja kokemus erilaisista isoista ja pienistä videotuotannoista. Tämän lisäksi tarjoamme myös markkinointia, jotta videosi saa ansaitsevansa näkyvyyden.

Social Media Management

Sosiaalisen median kanavien hallinnointi vaatii niin suunnitelmallisuutta kuin aikaakin. Teemme kokonaisvaltaisen strategian, jonka päätavoitteena on tuoda yrityksellenne entistä enemmän näkyvyyttä. Luomme myös sisältöä.

Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti

Strategisen digimarkkinoinnin avulla saat lisää liikennettä ja myyntiä, sitoutuneisuutta tai liidejä. Teemme kohdistettua mainontaa mm. Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa ja Googlessa.

Ota yhteyttä!


Myynti

Tiimi

Las­ku­tus­tie­dot