Lyhytvideo

Pystysuunnassa kuvatut lyhytvideot ovat nykyään yksi parhaista tavoista tavoittaa asiakkaasi ja yleisösi. Me hoidamme koko prosessin alusta loppuun, jos niin haluatte. Esittelemme luovia ideoita sekä koordinoimme, kuvaamme, editoimme ja julkaisemme - alustasta riippumatta.

Ly­hyt­vi­deois­ta lyhyesti


Lyhytvideot sopivat kaikenlaisille yrityksille alasta riippumatta. Videon toimivuus ei siis ole alasta kiinni, vaan siitä, kuinka hyvä idea on ja kuinka sen toteuttaa. Dynaaminen ja suhteellisen nopeatempoinen video muistuttaa hissipuhetta, mutta on parhaimmillaan sitäkin tehokkaampi. 

Lyhytvideot sopivat monille eri kanaville, esimerkiksi Instagramiin, Youtubeen ja TikTokiin. Videot kuvataan pääosin pystykuvana (9:16), ja ne pidetään mahdollisimman lyhyinä ja ytimekkäinä. Videot voidaan kuvata joko puhelimella tai videokameralla.

Meillä Segerillä on vankka kokemus lyhytvideoiden ideoinnista ja kuvaamisesta. Tunnistamme asiakkaidemme tarpeet, välillä jopa ennen ensimmäistä palaveria. Toteutamme videoita asiakkaan arvoja ja mielipiteitä kunnioittaen, ja asiakas saa olla tässä prosessissa mukana niin paljon, kuin itse haluaa.

Palvelumme


Short-Form Workshop


Workshop on täydellinen aloitus asiakkaalle, joka haluaa luoda omia lyhytvideoita, mutta ei tiedä mistä aloittaa. Segerin kokeneet kuvaajat kertovat, miten kuvaamisessa voi onnistua, ja mitä kaikkea videoita kuvatessa olisi hyvä pitää mielessä.

Ennen workshopia käymme yhdessä läpi mitkä teidän tärkeimmät tarpeenne ovat, ja minkälaista materiaalia haluaisitte kuvata. Tämän perusteella Segerin tiimi laatii teille räätälöidyn workshop-kokonaisuuden esimerkkeineen. Workshopin kesto on usein noin 2-4 tuntia sisältäen kuvaustehtävän, mikäli asiakas sellaisen haluaa.

BigDay

Ota yhteyttä niin autamme!