Vi­deo­pal­ve­lut

Me toteutamme videohaaveesi näppärästi! Meillä on laaja kokemus erilaisista isoista ja pienistä videotuotannoista. Tämän lisäksi tarjoamme myös markkinointia, jotta videosi saa ansaitsevansa näkyvyyden.

Vi­deo­pal­ve­lut


Yritysvideo

Yritysvideo kertoo yrityksestänne, ja se soveltuu loistavasti sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään. Tiimimme varmistaa, että kuvaukset sujuvat ongelmitta ja kaikilla on helppo olla kameran edessä. Tuotantopäivä on kaikille mahtava kokemus!

Ta­pah­tu­ma­vi­deo

Järjestätkö henkilöstölle juhlat, tapahtuman tai kick-offin? Nappaa tapahtuman tunnelma talteen – siitä näkyy yrityksenne paras puoli, yhdessä viihtyminen! Tallennamme naurut ja katseet, jotka muuten voisivat jäädä huomaamatta. Kaiken kruunaa tunnelmaan sopiva musiikki. Musiikkilisenssi sisältyy tietysti hintaan.

Videopodd

Miksi tyytyä vain podcastiin – tarjoa kuuntelijoillesi katsottavaa samalla! Studiossamme sinun tarvitsee vain istua alas ja ruveta puhumaan. Varmistamme, että ääni on hyvä ja sitten kuvaamme jakson samanaikaisesti. Jaa videopodcast kokonaisuudessaan tai käytä videomateriaalia markkinointiin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, helppoa!

Webinaari

Aina ei ole mahdollista saada kaikkia koolle yhteen ja samaan paikkaan. Webinaari voi silloin olla toimiva vaihtoehto. Seger Marketing on järjestänyt monia erilaisia webinaareja. Onko yritykselläsi toimintaa useammalla paikkakunnalla? Se ei ole ongelma. Vai peräti useissa eri maissa? Sekin onnistuu varmasti. Webinaarissa tärkeää on saada kaikki palapelin palaset loksahtamaan paikalleen ja varmistaa kokonaisuuden toimivuus. Ja sen me osaamme.

Mainosvideo

Mainosvideossa voidaan kertoa yrityksen historia, esitellä uusi tuote tai näyttää, miten kivaa porukkaa yrityksessänne onkaan töissä. Pallottelemme mielellämme ideoita kanssanne ja luomme käsikirjoituksen niiden pohjalta. Sen jälkeen videotiimimme tarttuu toimeen. Lights, camera, action!

Somevideo

Tarvitsetko vain lyhyen videon Facebook- tai Instagram-tilille, tai johonkin muuhun sosiaalisen median kanavaan? Me voimme auttaa siinäkin. Voimme neuvoa sinua asiassa eteenpäin tai tuottaa teille valmiin videon, joka näyttää itse tekemältänne, ilman sitä kuuluisaa tekemisen vaivaa.

Tyytyväisiä asiakkaita


Is this your next big thing?