Miten pysyä aallonharjalla TikTok-trendeissä? Mistä löytää hyviä ääniraitoja? Miten tehdä sisällön ideoimisesta itselleen helppoa? Nappaa alta vinkit talteen!

1

Trendien bongaus

Seuraa aktiivisesti, mitä TikTokissa tapahtuu. Kun selaat for you -sivua ja vastaan tulee video, joka iskee tai on selvästi nousemassa trendiksi, tallenna video käyttämällä TikTokin ‘tallenna’-toimintoa. 

Nousevan trendin tunnistat siitä, että sama ääniraita tai sama videoidea toistuu useamman kerran, kun selaat for you -sivua. Näillä videoilla on usein hyvä määrä tykkäyksiä ja katselukertoja. 

Tallentamalla videon voit palata siihen myöhemmin ja samalla idea jää mieleesi hautumaan. Kun palaat videoon myöhemmin, saatat keksiä, miten voisit soveltaa samaa konseptia omalla, tyyliisi sopivalla twistillä.

2

Inspiroidu kokoelmista

’Luo kokoelma’-toiminto on timanttinen työkalu sisällön suunnittelussa. Voit luoda kokoelmia eri teemoista tai trendeistä ja tallentaa sinne vastaantulevat videot. Tämä auttaa sinua pitämään inspiraatiosi järjestyksessä ja löytämään helposti ne helmet, kun on aika keksiä ja luoda uutta sisältöä.

3

Ääniraitojen hyödyntäminen

Älä unohda äänten tallennusmahdollisuutta! Jos kuulet videolla kappaleen tai ääniefektin, joka sopisi täydellisesti omaan sisältöösi, tallenna se! TikTokin äänikirjasto on aarreaitta, ja oikea ääni voi nostaa videosi seuraavalle tasolle 🎵

4

Matki ja sovella

Kun olet kerännyt riittävästi materiaalia, on aika soveltaa. Tutki tallentamiasi videoita ja ääniä ja mieti, miten voit yhdistää trendit omaan brändiisi tai toimialaasi. Jos ne sopivat sellaisenaan, sekin on sallittua! TikTokissa kaikki matkii toisiaan ja se on täysin ok. 

Mieti,  miten voit tuoda trendin osaksi omaa tarinaasi siten, että se vahvistaa viestiäsi ja puhuttelee juuri sinun yleisöäsi? Tässä vaiheessa luovuus on valttia – älä pelkää kokeilla uutta!

Muista, että trendien seuraaminen ja niiden soveltaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta kun löydät oman tyylisi, voit erottua massasta ja luoda todella vaikuttavaa sisältöä. 

Tarvitsetko apua sisällön ideoimisessa tai TikTokin käytössä? Haluatko, että joku tekee tämän sinun puolestasi? Me olemme täällä sitä varten!

Ota yhteyttä ja varataan juuri sinun näköinen workshop!


Ota yhteyttä Seger Marketingiin tänään, ja aloitetaan matka, joka nostaa yrityksesi uudelle tasolle digitaalisessa maailmassa.

Frans Villanen

Frans Villanen

Project manager

frans@segermarketing.fi