Digital Mark­nads­fö­ring

Öka din försäljning samt få leads, trafik eller engagemang med hjälp av strategisk digital marknadsföring. Vi gör riktad annonsering bland annat på Facebook, Instagram, TikTok och Google.

Digital Mark­nads­fö­ring


Facebook

Vi använder Facebooks annonshanterare för att annonsera på Facebook och Instagram. Vi planerar strategier, Retargeting och Dynamic Ads för att öka trafiken och konverteringsgraden till er hemsida eller webbshop. Vi mäter och rapporterar ROI, ROAS och andra KPI:er som är viktiga i just er strategi. Facebook har cirka 2,4 miljoner användare i Finland.

Instagram

Instagram är ditt företags virtuella skyltfönster. Annonsering på Instagram hjälper ditt företag att skapa engagemang hos en specifik målgrupp. Men effektiv annonsering skapar vi trafik, leads och försäljning för ert företag. Instagram har cirka 2,3 miljoner användare i Finland.

LinkedIn

Med en välplanerad Lead Generation strategi når vi ut till era mest kvalificerade beslutsfattare och driver dem rakt in i säljtunneln. LinkedIn har cirka 1,7 miljoner användare i Finland.

Snapchat

Vi använder Snapchats annonshanterare för att öka medvetenheten om ert företag, få er målgrupp att överväga era produkter eller tjänster samt driva konverteringar. Snapchat har cirka 1,8 miljoner användare i Finland.

Tiktok

Anslut er till den snabbast växande social media kanalen! Vi lyfter fram vad som gör ert varumärke roligt och unikt genom att skapa en gedigen Tiktokstrategi för att kommunicera med den högt engagerade användarbasen. TikTok har cirka 1,8 miljoner användare i Finland.

Youtube

Dagens TV-ruta stavas Youtube. Nå potentiella kunder och få dem att agera när de tittar på eller söker efter videor på plattformen. Youtube har cirka 4,6 miljoner användare i Finland.

Nöjda kunder


BigDay summer festival ville nå en ny publik

Under en intensiv månads tid körde vi på Seger Marketing en digital marknadsföringskampanj för BigDay summer festival 2022 på TikTok och Snapchat. Kampanjerna resulterade i tusentals klick till webbplatsen och låga annonskostnader.
Läs mer

Are you ready to be seen?