Short Form Video

Korta videor i stående format är i dagsläget ett av de bästa sätten att nå dina kunder. Vi tar hand om hela processen från början till slut om du så önskar – vi presenterar kreativa idéer, koordinerar, filmar, redigerar och publicerar, oavsett plattform.

Kort om Short Form Video


Korta videor passar för företag av alla slag, oberoende bransch. Hur bra videon fungerar beror alltså inte på branschen, utan på hur bra själva idén är och hur den genomförs. En dynamisk och relativt snabb video påminner om ett hisstal, men är om möjligt ännu effektivare.

Korta videor lämpar sig för många olika plattformar, som Instagram, Youtube och TikTok. Videorna spelas huvudsakligen in i porträttläge (9:16) och bör vara så korta och koncisa som möjligt. Videor kan spelas in antingen med mobiltelefon eller en videokamera.

Segers experter har en gedigen erfarenhet av att komma på idéer och filma korta videor. Vi identifierar våra kunders behov (ibland även innan det första mötet) och genomför dem med respekt för kundens värderingar och åsikter. Kunden får vara så aktiv som de själva önskar.

Våra Tjänster


Short Form Workshop


En workshop är det perfekta startpaketet för kunder som vill skapa egna korta videor men inte vet var de ska börja. Segers erfarna filmare delar med sig av tips om hur man lyckas med inspelningen och vad man bör tänka på under processen. 

Inför workshopen går vi tillsammans igenom vilka era kärnbehov är och vilket slags material ni vill filma. Baserat på detta skapar Seger-teamet en skräddarsydd workshop-helhet med tillhörande exempel. Workshopen tar oftast cirka 2-4 timmar och inkluderar en filminspelningsövning om kunden så önskar.

BigDay

Hör av dig så gör vi din idé till verklighet!