Short-Form Workshop

Workshop on täydellinen lähtökohta yrityksenne Tiktok-lanseeraamista varten! Meidän suositulla Tiktok-workshopillamme saatte kaikki tarvittavat työkalut onnistumista varten. Räätälöimme sisällön asiakkaiden tason ja tarpeiden mukaan. Lähtökohdasta riippuen luomme kokonaisuuden, joka kestää noin 2–4 tuntia. Ennen workshopia seuraamme trendejä ja suunnittelemme strategioita, jotka auttavat teitä päästämään alkuun Tiktokissa, ja löytämään sopivan tonaliteetin alustalla. Keskustelemme suosituista sisällöistä käyttäen esimerkkejä niin yksityishenkilöistä kun yrityksistä. Uppoudumme Tiktokin käyttämiseen, mikäli haluatte tietää miten applikaatiota käytetään. Workshopin jälkeen olette valmiita ryhtymään toimeen, joko meidän kanssamme tai omilla jaloillanne!

Workshop on täydellinen aloitus asiakkaalle, joka haluaa luoda omia lyhytvideoita, mutta ei tiedä mistä aloittaa. Segerin kokeneet kuvaajat kertovat, miten kuvaamisessa voi onnistua, ja mitä kaikkea videoita kuvatessa olisi hyvä pitää mielessä.

Ennen workshopia käymme yhdessä läpi mitkä teidän tärkeimmät tarpeenne ovat, ja minkälaista materiaalia haluaisitte kuvata. Tämän perusteella Segerin tiimi laatii teille räätälöidyn workshop-kokonaisuuden esimerkkeineen. Workshopin kesto on usein noin 2-4 tuntia sisältäen kuvaustehtävän, mikäli asiakas sellaisen haluaa.

Short-Form Workshop


Tyytyväisiä asiakkaita


Vilpen juna jatkaa kulkuaan TikTokissa

TikTok-suosikki Vilpe tuottaa sisältönsä itse ja käyttää Seger Marketingin palveluita uusien markkinoiden kokeiluun. Tänä päivänä Vilpellä on yksi Skandinavian suurimmista TikTok-tileistä, varsinkin B2B-yritysten kesken. Lue lisää linkin kautta.
Lue lisää