Vi­de­o­tjäns­ter

Dina videoidéer förverkligas smidigt hos oss! Vi har omfattande erfarenhet av olika videoproduktioner, både stora och små. Dessutom erbjuder vi marknadsföring för att ge din video den synlighet den förtjänar.

Vi­de­o­tjäns­ter


Eventvideo

Ordnar ni en personalfest, ett evenemang eller en kick-off? Fånga stämningen under evenemanget och visa upp er bästa sida, då ni trivs tillsammans! Vi filmar alla skratt och fina ögonblick, som du annars kanske hade missat. För att få allting att falla på plats väljer vi en passlig låt att sätta tonen med och självklart ingår musiklicensen.

Fö­re­tags­vi­deo

En företagsvideo visar upp ert företag och passar perfekt för intern eller extern kommunikation. Vårt team ser till att inspelningen flyter på smidigt och att alla kan känna sig bekväma inför kameran. Det blir en rolig upplevelse för alla inblandade!

Reklamvideo

En reklamvideo kan till exempel berätta om ert företags historia, visa upp en ny produkt eller visa vilket skönt gäng ni har på kontoret. Vi hjälper gärna till med att bolla fram idéer och att skapa ett manus. Efter det tar våra videoexperter och skrider till verket. Lights, camera, action!

Video för sociala medier

Men hur är det om jag bara vill skapa en kort video till vår Facebook eller Instagram och inte vet var jag ska börja? Eller till någon annan kanal på sociala medier? Det fixar vi också. Vi kan antingen vägleda dig eller skapa en video som känns som att ni skulle ha gjort den själva, minus huvudvärken.

Videopodd

Varför nöja dig med enbart en podd? Ge lyssnarna något att titta på samtidigt. I vår studio behöver du bara sätta dig ner och börja prata. Vi ser till att ljudet är bra och så filmar vi det samtidigt. Dela videopodden i sin helhet, eller använd videomaterialet för marknadsföring. Två flugor i en smäll, enkelt!

Webbinar

Ibland kan man inte träffas alla på samma plats. Då kan ett webbinar vara på sin plats. Vi på Seger Marketing har en bred erfarenhet av webbinarer. Finns ni på olika orter? Inget problem. Är ni inte ens i samma land? Det löser vi. För att få ett webbinar att gå ihop krävs många pusselbitar och vi ser till att helhetsbilden går ihop.

Nöjda kunder


Finlands Svenska Idrott – Id­rotts­ga­lan 2022

Finlands Svenska Idrott, som under många år ordnat den finlandssvenska Idrottsgalan, ville lyfta upp de framgångssagor som finns inom idrotten i Svenskfinland. Det här året valde man att göra det helt digitalt och Seger Marketing valdes som producent för hela galan.
Läs mer

Is this your next big thing?