Vi­de­o­tjäns­ter

Vi tar din videoidé och hjälper den bli verklighet! Att arbeta med oss är en rolig och positiv upplevelse för hela företaget. Vi har lång erfarenhet av olika videoproduktioner. Dessutom erbjuder vi marknadsföring för att ge din video synlighet.

Vi­de­o­tjäns­ter


Facebook

Vi använder Facebooks annonshanterare för att annonsera på Facebook och Instagram. Vi planerar strategier, Retargeting och Dynamic Ads för att öka trafiken och konverteringsgraden till er hemsida eller webbshop. Vi mäter och rapporterar ROI, ROAS och andra KPI:er som är viktiga i just er strategi.

4,1 miljoner användare i Finland
2,8 miljarder användare globalt

Snapchat

Vi använder Snapchats annonshanterare för att öka medvetenheten om ert företag, få er målgrupp att överväga era produkter eller tjänster samt driva konverteringar.

  • 1 miljon användare i Finland
  • 514 miljoner användare globalt

LinkedIn

Med en välplanerad Lead Generation strategi når vi ut till era mest kvalificerade beslutsfattare och driver dem rakt in i säljtunneln.

  • 1,4 miljoner användare i Finland
  • 756 miljoner användare globalt

Instagram

Instagram är ditt företags virtuella skyltfönster. Annonsering på Instagram hjälper ditt företag att skapa engagemang hos en specifik målgrupp. Men effektiv annonsering skapar vi trafik, leads och försäljning för ert företag.

  • 2,9 miljoner användare i Finland
  • 1,3 miljarder globalt

Youtube

Dagens TV-ruta stavas Youtube. Nå potentiella kunder och få dem att agera när de tittar på eller söker efter videor på plattformen.

  • 3,9 miljoner användare i Finland
  • 2,3 miljarder användare globalt

Tiktok

Anslut er till den snabbast växande social media kanalen! Vi lyfter fram vad som gör ert varumärke roligt och unikt genom att skapa en gedigen Tiktokstrategi för att kommunicera med den högt engagerade användarbasen.

  • 1,2 miljoner användare i Finland
  • 732 miljoner användare globalt

Landningssidor

Vi hjälper dig att skapa landningssidor som ökar din leadgenerering och försäljning. En landningssida är i praktiken en separat webbsida som byggs upp kring specifika sökord och målsättningar.

Med hjälp av vår expertis skapar vi en landningssida som är utformad enligt ert företags specifika behov. Vi erbjuder också helhetsomfattande digital marknadsföring, för att se till att din nya landningssida får den synlighet den förtjänar.

Reklamvideo

En reklamvideo kan till exempel berätta om ert företags historia, visa upp en ny produkt eller visa vilket skönt gäng ni har på kontoret. Vi hjälper gärna till med att bolla fram idéer och att skapa ett manus. Efter det tar våra videoexperter och skrider till verket. Lights, camera, action!

Innehållsproduktion

Vill du ha nyckeln i handen? Då har du kommit rätt. Vårt videoteam skapar innehåll anpassat för Tiktok och sköter om hela processen från början till slut, om ni så önskar. Vi skapar idéer, skriver manus, koordinerar, spelar in, editerar och publicerar. Vi håller er uppdaterade under arbetets gång.

Genom att outsourca er Tiktok-kanal till oss får ni mera tid för annat samtidigt som vi bygger upp en stark närvaro på appen med välgjort organiskt innehåll som även kan användas i betald marknadsföring på Tiktok.

Webbinar

Ibland kan man inte träffas alla på samma plats. Då kan ett webbinar vara på sin plats. Vi på Seger Marketing har en bred erfarenhet av webbinarer. Finns ni på olika orter? Inget problem. Är ni inte ens i samma land? Det löser vi. För att få ett webbinar att gå ihop krävs många pusselbitar och vi ser till att helhetsbilden går ihop.

Nöjda kunder


Is this your next big thing?