Palvelumme

Brändäys | Digitaalinen markkinointi | Työnantajabrändäys | Nettisivut | Videotuotanto (lue lisää täältä)

 

BRÄNDÄYS

 

Brändi rakentuu monesta eri osasta. Yrityksen brändi on se tunne, joka herää ihmiselle hänen ajatellessaan kyseistä yritystä. Jokaisella yrityksellä on oma brändi, sitä ei voi keksiä. Me Seger Marketingilla autamme asiakkaitamme brändien rakentamisessa, modernisoinnissa ja kirkastamisessa.

 

Tavoitteisiin pääsemiseen tarvitaan strategista suunnittelua. Kaikkien brändin osien on sovittava yhteen ja tuettava toisiaan. Me Seger Marketingilla rakennamme brändistä kokonaisuuden, joka vaikuttaa yrityksessä kokonaisvaltaisesti hankinnoista myyntiin.

 

Toiminta- ja ajattelutapamme on moderni ja design-lähtöinen. Tuomme asiakkaidemme brändit nykyaikaan ja panostamme vahvasti visuaaliseen ilmeeseen ja yrityksen tapaan kommunikoida. Kuuntelemme ja analysoimme asiakkaidemme kohderyhmiä. Tuotamme sisältöjä, jotka kiinnostavat.

 

Yrityksellä on vain silmänräpäys aikaa tehdä vaikutus, varmista että se onnistuu.

 

Brändityöpajat
Visuaalinen ilme
Valokuvaus & video
Nettisivut
Henkilöbrändäys
Viestin muotoilu
Markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Sosiaalisen median markkinointi

 

Digimarkkinoinnin avulla erilaisia julkaisuja ja mainoksia voidaan kohdentaa erilaisille yleisöille sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

 

Me Seger Marketingilla optimoimme digitaalisen mainonnan niin, että budjetista saadaan kaikki mahdollinen hyöty asiakkaillemme. Tässä onnistumme hyödyntämällä dataa, jota on mahdollista kerätä niin nettisivuilta kuin sosiaalisen median kanavista.

 

Ymmärryksemme algoritmeistä, pikseleistä, hakukoneoptimoinnista sekä analytiikkatyökaluista auttaa meitä tekemään kustannustehokasta mainontaa asiakkaillemme.

 

Konsultointi
Somemainonta ja -kampanjat

Remarketing
SEO
Google-mainonta

Hakukoneoptimoinnin auditoinnit
Analytiikka & raportit

SISÄLLÖNTUOTANTO

 

Me Seger Marketingilla tallennamme eletyt hetket ja tunnelmat somepostauksiin, uutiskirjeisiin ja nettisivuille. Luomme kiinnostavaa ja aitoa sisältöä eri kanaviin ja saamme kuluttajien mielenkiinnon yritystänne kohtaan heräämään.

 

Eri tyyppisten julkaisujen avulla voidaan vahvistaa yrityksen brändiä sekä tavoittaa entistä enemmän ihmisiä.

 

Kun sisällöntuotanto on jatkuvaa, on mahdollista luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia ja arvokkaita asiakassuhteita. Me autamme yrityksiä ylittämään itsensä ja keskittymään ydinosaamiseensa -meidän huolehtiessa jatkuvasta sisällöntuotannosta.

 

Suunnittelu
Postausten tekeminen ja julkaiseminen eri kanavissa
Tarinankerronta
Tekstituotanto
Valokuvat
Videot
Asiakaspalvelu
Käännökset
Uutiskirjeet
Somekanavien asiakaspalvelu

Webinaari

Puhukaa te, me huolehdimme tekniikasta.

 

Tarvitsetko apua webinaarin tai videolähetyksen toteuttamisessa?

 

Joskus kaikki eivät pääse sinne, missä tapahtuu. Silloin käyttöön kannattaa ottaa webinaari. Seger Marketingilla on laaja kokemus webinaarien toteuttamisesta..

 

Toimitteko eri paikkakunnilla? Se ei ole meille ongelma. Vai oletteko peräti eri maissa? Sekin asia on ratkaistavissa. Webinaarin toteuttaminen koostuu pienistä osatekijöistä ja yksityiskohdista. Me varmistamme, että lopputulos on toimiva.

 

Tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja ja alustoja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen eli viestisi välittämiseen!

 

Webinaari tai videolähetys voidaan toteuttaa monella eri tavalla, ja kysynnän kasvaessa uusia mahdollisuuksia syntyy koko ajan. Suurin osa meistä on varmasti istunut Skype-, Teams-, Zoom- tai Google Hangouts -kokouksessa jokusen kerran. Me kuitenkin viemme videokokoukset ammattimaisemmalle tasolle, jolloin kokemus on enemmän todellisuutta vastaava. Ja sen me osaamme.

TYÖNANTAJABRÄNDÄYS

Vältä työvoimapula vahvalla työnantajabrändillä

 

Osaavan työvoiman puuttuminen on jo yhä useamman yrityksen kasvun esteenä. Pelkällä lehti- tai netti-ilmoituksella ei enää tavoiteta teidän yrityksenne kannalta motivoituneimpi ja sopivimpia työnhakijoita.

 

Työnantajabrändin rakentamiseen sosiaalinen media on erinomainen väline, jonka avulla yrityksenne työnantajabrändi saadaan näkyviin ihmisläheisellä ja aidolla tavalla. Me Seger Marketingilla autamme luomaan yrityksellenne työnantajabrändin ja sosiaalisen median sisällöt, jotka herättävät kiinnostusta teille olennaisimmissa ammattilaisissa.

 

Huolellisesti rakennetun työnantajabrändin ansiosta uusien työntekijöiden löytyminen helpottuu. Rekrytointiprosessi lyhenee ja rekrytoinnissa onnistutaan aikaisempaa paremmin.

 

Konsultointi

Rakenna vahva työnantajabrändi somessa -työpaja
Räätälöidyt koulutukset

 

Sisällöntuotanto

Somesisällöt (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube…)

Sisällöt nettisivuille
Rekrykampanjat somessa

Rekryvideot

NETTISIVUT

 

Nettisivujen tekemiseen on monia eri mahdollisuuksia. Yhteistä näille kaikille tavoille on se, että jos nettisivuista halutaan saada hyöty irti, täytyy ennen sivuston julkaisua olla kunnossa niin brändäys, navigointi, markkinointi, sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi, ulkoasu kuin myös liikenteen lähteet.

 

Kaikki tämä täytyy olla suunniteltuna alusta loppuun, niin että kokonaisuus tukee brändiä ja nettisivukävijät saavat hyvän yleiskuvan ja voivat helposti olla yhteydessä yritykseen.

 

Kun sivut on julkaistu, täytyy niitä myös päivittää säännöllisesti. Lisäksi on myös huolehdittava uusien nettisivujen näkyvyydestä ja liikenteestä. Sillä mitäpä yritys tekee hienoilla uusilla nettisivuilla, jos niillä ei ole yhtään kävijöitä?

 

Me Seger Marketingilla autamme yrityksiä luomaan nettisivuista toimivia kokonaisuuksia, joiden pariin asiakkaat löytävät ja joiden parissa he viihtyvät.

 

Responsiiviset nettisivut WordPressissä
Sisältöjen suunnittelu ja tuotanto
Valokuvaus & videot
Copywriting & käännökset
Graafinen suunnittelu & sivuston ulkoasu
Tuotanto
Domainit & hosting
Päivitykset
SEO

 


 

VIDEOTUOTANTO

Lue lisää videotuotannosta täältä

KONSULTOINNIT JA KOULUTUKSET

 

Koulutamme ja konsultoimme yrityksiä, yhteisöjä, tiimejä ja oppilaitoksia sosiaalisesta mediasta ja markkinoinnista.

 

Laajan kokemuksemme ansiosta, olemme hyviä arvioimaan asiakkaidemme tarpeita ja löydämme toimivia ratkaisuja heidän markkinointinsa ja somenäkyvyytensä tukemiseksi. Konsultointimme aikana autamme ja opastamme omien kokemuksiemme ja tekemistemme pohjalta, käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi kerromme viimeiset havainnot algoritmien toimivuudesta ja mainosten luomisesta.

 

Konsultointimme jälkeen asiakkaillamme on paljon uusia ideoita siitä, miten he voivat vahvistaa brändiään, sitouttaa jo olemassa olevaa asiakaskuntaa sekä löytää uusia kohderyhmiä.

 

FB-koulutukset

Instagram-koulutukset
Koulutukset työntantajabrändäyksestä
Google Analytics -koulutukset

 

Someauditoinnit

Someneuvonta

 

Markkinointikonsultoinnit

 

Lue lisää meidän koulutuksista täällä.

Yritykselläsi on pari sekuntia
aikaa tehdä ensivaikutelma…
Miten haluat sen tehdä?

 

Anna meidän auttaa

 

 

 

 

Katso referenssit