SoveLin webinaariin houkuteltiin osallistujia videon avulla

Soveltavan liikunnan asiantuntija SoveLi on valtakunnallinen asiantuntijajärjestö. Se kokoaa yhteen 20 soveltavaa liikuntaa edistävää järjestöä.
Tavoitteemme on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan, soveltavaan liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat. Toiminnan lähtökohtana on tasavertaisuus.

Kampanja

SoveLi halusi webinaarissa keskittyä siihen, että kaikilla on oikeus liikuntaan vammasta riippumatta. Seger Marketingin avustuksella tehtiin kampanjavideo, jonka tavoitteena oli levittää tietoa webinaarista. Robson Lindberg oli yksi pääpuhujista, ja hän esiintyi myös kampanjavideolla.

Seger Marketing ja Lindberg tapasivat Espoon Nuuksiossa kampanjavideon tekemisen merkeissä. Ennen kuvauspäivää oli määritelty videolle raamit asiakkaan toiveiden mukaan, jotta itse tuotanto sujuisi niin mutkattomasti kuin mahdollista.

Paikan päällä tuotantoa mukautettiin tilanne ja ympäristö huomioiden. Tavoitteena oli luoda video, joka soveltuisi sosiaaliseen mediaan ja herättäisi katsojissa tunteita.

Tulos julkaistiin SoveLin ja Folkhälsanin sosiaalisen median kanavissa ja se oli suunnattu mahdollisille webinaariosallistujille. Sekä Lindberg että SoveLi olivat tyytyväisiä lopputulokseen, jolla tavoitettiin webinaarin osallistujat selkeällä tavalla.

Yhteistyö Seger Marketingin kanssa oli joustavaa, hauskaa ja innovatiivista. Toivon, että pääsemme tekemään yhteistyötä uudemmankin kerran. Suosittelen yritystä lämpimästi!

– Lotta Nylund, SoveLi

Videoiden sisällyttäminen markkinointistrategiaan tuo yritykselle tai organisaatiolle monia etuja. Videon avulla on hyvä parantaa seuraajien sitoutumisastetta, koska se herättää tunteita. Videon avulla voit kertoa enemmän kuin vain kuvalla tai tekstillä. Viesti kulkee asiakkaalle selkeämpänä, koska se kuullaan ja nähdään samanaikaisesti. Video voidaan lisäksi julkaista useammassa eri kanavassa: sitä voidaan hyödyntää uutiskirjeessä, sosiaalisen median kanavissa ja sisäisessä viestinnässä.

Tarvitseeko yrityksesi apua videotuotannossa? Ota yhteyttä: Jerry Dahl, jerry@segermarketing.fi tai soita 040 537 1935