SoveLis webbinarium lockade deltagare med video


WHAT WE DID

WHEN WE DID

Kampanjen

SoveLi planerade ett webbinarium med temat och fokus på att alla har rätt att röra på sig, oavsett möjlighet eller funktionsförmåga. Med hjälp av Seger Marketing gjordes en kampanjvideo med målet att sprida kunskap och info om webbinariet. Robson Lindberg var en av huvudtalarna och figurerade även i kampanjvideon.

I Noux skogar i Esbo, träffades Seger Marketing och Lindberg för att spela in kampanjvideon. Innan inspelningsdagen hade riktlinjer tagits fram enligt kundens önskemål, allt för att produktionen skulle gå så smidigt som möjligt. 

Väl på plats anpassades inspelningen efter situation och miljö. Målet var att skapa en video som passade för sociala medier samt väckte känslor hos tittaren. 

Resultatet publicerades på SoveLis och Folkhälsans sociala medier, och riktade sig till möjliga webbinariedeltagare. Både Lindberg och SoveLi vad nöjda med utförande och resultatet och kunde nå ut till blivande deltagare på ett klart och tydligt sätt.

”Arbetet med Segermarketing var flexibelt, roligt och innovativt. Jag väntar på att får arbeta med det teamet igen. Rekommenderar företaget varmt!”
Lotta Nylund
SoveLi