TikTok-mark­nads­fö­ring

Tiktok erbjuder nu företag en unik möjlighet att nå en bred målgrupp. Vi är en av de få digitala marknadsföringsbyråer i Finland som är specialiserade på företagsmarknadsföring på TikTok. Vi erbjuder helhetslösningar för företag inom olika branscher.

TikTok-mark­nads­fö­ring


TikTok-workshop

En workshop är den perfekta utgångspunkten inför ert företags Tiktok-lansering! Våra Tiktok-workshopar är populära och ger er alla verktyg ni behöver för att lyckas på Tiktok. Vi skräddarsyr alltid innehållet utgående från kundernas nivå och behov. Beroende på utgångsläge skapar vi en helhet som vanligen tar cirka 2-4 timmar.

Inför en workshop gör vi trendspaningar och planerar strategier som sedan hjälper er att komma igång med Tiktok och hitta er tonalitet på plattformen. Vi diskuterar olika former av populärt innehåll utgående från såväl företagsexempel som privatpersoner. Vi fördjupar oss även i hur man använder Tiktok, ifall ni vill veta hur appen fungerar. Efter workshopen är det bara att tuta och köra!

TikTok-kon­sul­te­ring

Känns det som att ert företags utveckling på Tiktok stannat av? Behöver ni feedback, tips eller idéer inför fortsättningen? Vill ni ha ett kontinuerligt samarbete med en byrå som arbetar med Tiktok dagligen? Då är en strategisk Tiktok-konsultering på sin plats! Under en konsultation får ni värdefull feedback på ert innehåll på Tiktok samt förslag på hur ni kunde vidareutveckla kanalen.

En Tiktok-konsultation passar bra för företag som själva skapar sitt innehåll på Tiktok utgående från en plan. Om man är osäker på hur man som företag vill kommunicera och vilken tonalitet som fungerar på Tiktok rekommenderar vi en mer heltäckande Tiktok-workshop.

TikTok-annonsering

Genom att annonsera på Tiktok kan du marknadsföra produkter och tjänster till rätt målgrupper. Vi skapar ett annonskonto i Tiktok och tar hand om de tekniska inställningarna så som till exempel räckvidd, klick eller konverteringar och vid behov också pixelinstallation (tillsammans med er webbutvecklare). Vi sätter upp målsättningar och ser till att dina annonser når rätt målgrupper.

Under kampanjens gång optimerar vi och analyserar data för att uppnå bästa möjliga resultat. Tills vidare är det aningen billigare att annonsera på Tiktok än på till exempel Facebook och Instagram.

In­ne­hålls­pro­duk­tion

Vill du ha nyckeln i handen? Då har du kommit rätt. Vårt videoteam skapar innehåll anpassat för Tiktok och sköter om hela processen från början till slut, om ni så önskar. Vi skapar idéer, skriver manus, koordinerar, spelar in, editerar och publicerar. Vi håller er uppdaterade under arbetets gång.

Genom att outsourca er Tiktok-kanal till oss får ni mera tid för annat samtidigt som vi bygger upp en stark närvaro på appen med välgjort organiskt innehåll som även kan användas i betald marknadsföring på Tiktok.

Nöjda kunder


Ready to take it to the next level?