Social Media Management


Stärk ert företags närvaro på sociala medier och öka va­ru­mär­kes­kän­ne­dom och engagemang.


Hantering av sociala medier kräver tid och metodiskt arbete. Våra tjänster för hantering av sociala medier är en del av en övergripande strategi, där vi genom praktiska metoder kan erbjuder våra kunder ett sätt att presentera sina tjänster och produkter.

Planering


Vi börjar med ett gemensamt inledande möte där vi tillsammans går igenom målsättningar för ert företag.

In­ne­håll­ska­len­der


Vi gör en djupgående analys av era målgrupper och utför även en nyckelordsanalys. Baserat på analyserna så skapar vi en skräddarsydd strategi för Google Ads kampanjen. Vi bestämmer även tillsammans en lämplig annonseringsbudget.

Publicering


I detta steg skapar vi de olika annonserna och ifall ni inte har ett befintligt Google Ads konto så skapar vi även detta till er. Vi fixar den tekniska biten, allt från inställning av konto till taggar på er hemsida.

Kanaler vi erbjuder


Facebook


Idag har Facebook 4.1 miljoner användare i Finland och mer än 2.8 miljarder användare globalt, varav 400 miljoner tillhör en Facebook grupp. Facebook lämpar sig både för B2B och B2C och är perfekt för att bygga varumärkeskännedom, skapa ett community, samt för att nå ut till era specifika målgrupper med Facebook-annonsering.

Instagram


Instagram är ert virtuella skyltfönster. Dessutom följer 90% av instagrams användare åtminstone ett företagskonto. Vi hjälper er skapa ett visuellt inbjudande flöde som stärker ert varumärke, budskap och tonalitet.

LinkedIn


LinkedIn är världens största professionella nätverksplattform. Vi uppdaterar kanalen med informativ och relevant innehåll, som lyfter er organisations varumärkeskännedom och genererar leads.

Spara tid och fokusera på er kärn­verk­sam­het.


Outsourca er marknadsföring till oss!