Vår mission är att stöda framåtsträvande företag genom att förstärka deras digitala närvaro och varumärke. Vår vision är ett samhälle där företag skapar hållbara kundrelationer genom en öppen och transparent kommunikation. Vi strävar till att kunden är bekant med bakgrunden till varje produkt och tjänst hen konsumerar.

Vi förverkligar vår vision genom långsiktiga partnerskap där vi med innovativa lösningar samt kunskap om de senaste teknologierna och trenderna ser till att våra kunder befinner sig i framkant med digital synlighet.

Om oss


Seger Marketing grundades år 2016 i Österbotten. Under de första åren växte Seger Marketing till ett populärt företag i Österbotten med mångsidiga digitala tjänster. Några år senare, närmare bestämt i augusti 2019, fick HSS Media upp ögonen för Seger Marketing. Senare samma år öppnar ”Vasakontoret” i Vasa på Långviksgatan 35. Sommaren 2021 köper HSS Media upp den sista andelen av Seger Marketing.

Under åren breddas verksamheten från Österbotten och Seger Marketing blir ett namn på den nationella spelplanen. I dag är vi en av de få marknadsföringsbyråerna i Finland som är specialiserade på Tiktok för företag. Vi kombinerar stora visioner med en respekt för våra Österbottniska rötter.

Vi bryr oss om våra kundrelationer och är måna om att göra väl ifrån oss. Vårt team består av motiverade specialister med glimten i ögat, vilket speglas i vårt vardagliga arbete. Varmt välkommen in till vårt kontor och hälsa på om ni har vägarna förbi, kaffepannan är varm!

Våra tjänster


Digital marknadsföring
Vi ser till att ert företag syns och hörs som det ska. Oavsett plattform kan ni lita på att vi gör vårt jobb med största noggrannhet och kunden i fokus. Vi är experter på innehåll och vet hur man sprider det genom allt från enkla betalda inlägg till avancerade marknadsföringskampanjer. TikTok, Facebook, Instagram, Youtube, Google Ads, LinkedIn eller Snapchat: Vi fixar.

Video & Webinar
Varje galen idé kräver sin förverkligare. Med vårt videoteam kan ni lita på att slutprodukten motsvarar ert företags vision. Vi har gjort allt från TV-reklam till företagsvideor till webbinar, ja till och med idrottsgalor. Vi tar emot allt från större beställningar till enklare produktvideor och innehåll till sociala medier. Om en bild säger mer än 1000 ord – vad säger då en video?

Vårt syfte


Teamet