Skolningar


Våra skolningar är i princip små tyky-dagar. Vi skrattar, diskuterar och lär oss nytt – tillsammans. Seger Marketings populära workshops är lösningen på utmaningar, vare sig det gäller innehållsproduktion, sociala medieplattformar eller att utveckla ett heltäckande varumärke och marknadsföringsstrategi. Du kan också boka någon av oss som föreläsare till ert evenemang!

När ska ni välja en skolning?


Skaver innehållsproduktionen, saknar ni inspiration eller fattas hela strategin? Oroa er inte, ni har kommit rätt!

En utbildning eller workshop är ett utmärkt sätt då ni vill starta upp en ny kanal, återuppliva kreativiteten och entusiasmen i teamet, eller helt enkelt lära er mera om marknadsföringens och innehållets komplexa värld.

Våra specialister är erfarna utbildare. Vi utbildar både småföretagare och större företag utifrån deras behov. Utbildningarna varar i genomsnitt cirka 2-4 timmar, beroende på vad kunden vill gå igenom.

”Det bästa med en workshop är att man lär sig av varandra. Vi på Seger vet hur kanalen fungerar, medan kunden är expert inom sitt område. Under workshopen skapar vi en gemensam grund som vi bygger upp den nya kanalen på. Det här underlättar arbetet för alla inblandade.”

TikTok-Workshop


En TikTok-workshop är det perfekta sättet att kickstarta er TikTok-resa på! Våra populära workshopar ger er alla verktyg ni behöver för att lyckas. Vi skräddarsyr innehållet utefter kundens nivå och behov. Workshopen tar cirka 2-4 timmar, beroende på utgångsläget.

Innan workshopen följer vi de senaste trenderna och planerar strategier som hjälper er att komma igång med TikTok och hitta rätt tonalitet för plattformen. Vi diskuterar populärt innehåll med exempel från både privatpersoner och företag. Vi fördjupar oss även i användningen av TikTok om ni vill ha hjälp med hur appen fungerar. Efter workshopen är ni redo att köra igång med TikTok, antingen med vår hjälp eller på egen hand!

Upp­startsworks­hop


Står ni inför erövringen av en ny kanal? Seger gör processen smidig. Vi går igenom kanalens grunder och skapar tillsammans en strategi som passar er. Ni får även tips för hur ni producerar innehåll. Vi skapar grunden som ni sedan kan bygga vidare på.

Kanaler: TikTok, Instagram, Threads, LinkedIn, Facebook, Snapchat

Some-skolning


En heltäckande utbildning där vi går igenom de plattformar ni önskar. Vi diskuterar skillnaderna mellan plattformarna, olika målgrupper och hur man bäst kommunicerar till olika åldersgrupper. Sociala medie-workshopen passar utmärkt för exempelvis en grupp småföretagare.

Kon­sul­ta­tion


 
Passar företag som söker tips, feedback och innehållsidéer. Under konsultationen får ni värdefull feedback på ert innehåll och tips om hur kanalen kan utvecklas ytterligare. Vi diskuterar aktuella frågor tillsammans och svarar på möjliga frågor.

Konsultationen passar företag som själva skapar sitt innehåll. Om ni funderar över hur ni vill kommunicera som företag eller vilken tonalitet som passar den valda kanalen rekommenderar vi en mer omfattande workshop.

Boka en föreläsare bland Seger Makretings experter


Vi vet vad vi sysslar med och räds inte stora eller svåra publiker. Vi inspirerar, väcker och motiverar lyssnare som lyssnare – på tre språk: finska, engelska och svenska.