TikTok-marknadsföring

TikTok för företag

TikTok är i dag en av de snabbast växande sociala medierna. Plattformen har i dag över en miljard månatliga användare globalt. TikTok erbjuder nu även en unik möjlighet för företag att nå ut till en bred målgrupp.

Seger Marketing är en av de få digitala marknadsföringsbyråerna i Finland, som är specialiserade på TikTok-marknadsföring för företag. Vi erbjuder heltäckande lösningar för företag inom en mängd olika branscher.

Våra TikTok-tjänster


Genom våra tjänster kan vi erbjuda ditt företag en unik helhetslösning. Vi strävar alltid till att skapa innehåll i världsklass som gör att ert företag når den rätta målgruppen.

Innehållsproduktion

Vårt videoteam skapar innehåll anpassat för TikTok. Vi sköter om hela processen från början till slut. Vi gör allt från konceptualisering, skriver manus, koordinerar, spelar in och editerar.

TikTok-annonsering

Vi skapar ett annonskonto i TikTok och tar hand om den tekniska inställningen. Vi sätter upp målsättningar och målgrupper. Under kampanjens gång optimerar vi och analyserar data för att uppnå bästa möjliga resultat.

TikTok-konsultering

Vi tillhandahåller även strategisk marknadsföringskonsultering inom TikTok där vi bland annat tar fram nya strategier, gör trendspaningar samt ordnar skolningar och workshoppar.

Våra referenser

”Vi började med att själva producera videor och se vad som fungerade helt organiskt för att se vilken linje vi skulle gå på. Efter ett par månader ville vi accelerera vår spridning på plattformen och Seger Marketing kändes som rätt ställe att vända sig till. Vi blev erbjudna att boosta utvalda videor och blev imponerade av resultaten i engagemang det här gav. Utan det här skulle vårt TikTok konto inte ha växt utanför Finland så snabbt som det nu gjort.”

– VILPE Oy

Är ni redo att ta klivet in i TikTok världen?

Begär offert

Psst! Är du intresserad av att få en djupare inblick i TikTok? Boka in en workshop med vårt marknadsföringsteam.