Videot ja webinaarit –ideasta toteutukseen

Kerro meille ideastasi, niin me toteutamme sen! Työskentely kanssamme on hauskaa ja turvallinen sekä positiivinen kokemus koko yritykselle. Meillä on laaja kokemus erilaisista tuotannoista. Varmistamme, että videostasi tulee aina paras mahdollinen. Ja että se lisäksi saa ansaitsemansa näkyvyyden.

Videopalvelumme

Mainosvideot

Mainosvideossa voidaan kertoa yrityksen historia, esitellä uusi tuote tai näyttää, miten kivaa porukkaa yrityksessänne onkaan töissä. Pallottelemme mielellämme ideoita kanssanne ja luomme käsikirjoituksen niiden pohjalta. Sen jälkeen videotiimimme tarttuu toimeen. Lights, camera, action!

Yritysvideot

Yritysvideo kertoo yrityksestänne, ja se soveltuu loistavasti sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään. Tiimimme varmistaa, että kuvaukset sujuvat ongelmitta ja kaikilla on helppo olla kameran edessä. Tuotantopäivä on kaikille mahtava kokemus!

Tapahtumavideot

Järjestätkö henkilöstölle juhlat, tapahtuman tai kick-offin? Nappaa tapahtuman tunnelma talteen – siitä näkyy yrityksenne paras puoli, yhdessä viihtyminen! Tallennamme naurut ja katseet, jotka muuten voisivat jäädä huomaamatta. Kaiken kruunaa tunnelmaan sopiva musiikki. Musiikkilisenssi sisältyy tietysti hintaan.

Webinaari

Aina ei ole mahdollista saada kaikkia koolle yhteen ja samaan paikkaan. Webinaari voi silloin olla toimiva vaihtoehto. Seger Marketing on järjestänyt monia erilaisia webinaareja. Onko yritykselläsi toimintaa useammalla paikkakunnalla? Se ei ole ongelma. Vai peräti useissa eri maissa? Sekin onnistuu varmasti. Webinaarissa tärkeää on saada kaikki palapelin palaset loksahtamaan paikalleen ja varmistaa kokonaisuuden toimivuus. Ja sen me osaamme

Sosiaalisen median videot

Tarvitsetko vain lyhyen videon Facebook- tai Instagram-tilille etkä tiedä miten sen tekisit? Me voimme auttaa siinäkin. Voimme neuvoa sinua asiassa eteenpäin tai tuottaa teille valmiin videon, joka näyttää itse tekemältänne, ilman sitä kuuluisaa tekemisen vaivaa.

Tuotevideo

Markkinoi yrityksesi tuotetta videon avulla. Studiossamme tuotteesi pääsee loistamaan. Elintarvikkeet, juomat, vaatteet tai vaikka vasara – tuote kuin tuote muuttuu kiinnostavammaksi videolla!

”Seger Marketingin videotiimin kanssa on todella helppoa ja sujuvaa tehdä töitä. Työ etenee vaivattomasti ja sopivassa tahdissa tuotannon aikana. Seger Marketingilla on vahva ammattitaito ja -ylpeys, mikä näkyy lopputuloksessa. Se on monesti parempi kuin alussa ajateltiin. Tiimi tukee tuotannossa henkilökohtaisesti ja työskentely-ympäristö on hyvä.
Seger Marketingin videotiimi on yhteistyökykyinen ja näkee yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vain etua ja mahdollisuuksia. Yhdessä kun saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos asiakkaalle!”

Triinu Varblane

International Business Developer
Technology Centre, Oy Merinova Ab

Kerro meille ideastasi, niin me toteutamme sen!

Felix RantschukoffVideo Producer and Social Media Expert

felix@segermarketing.fi 050 540 7266

Jerry DahlProject Manager, Video & Webinaarit

jerry@segermarketing.fi040 537 1935