Syksyllä 2021 meillä oli Karin Mäenpää harjoittelijana Seger Marketingilla seitsemän viikon ajan. Karin opiskelee graafista suunnittelua Pietarsaaren Yrkeshögskolan Noviassa.

Miksi hait Seger Marketingille?

Olen jo jonkin aikaa seurannut Seger Marketingia sosiaalisessa mediassa. Heti kun meille kerrottiin koulussa, että meillä alkaa harjoittelu, tiesin, että haluan hakea Segeriin.

Segerissä minuun vetosi se, että tiimi tuntui sopivan kokoiselta. Siten oli suurempi todennäköisyys päästä aidosti näkemään ja testaamaan monta erilaista ​​asiaa ja osa-aluetta. Vaikutti myös siltä, että siellä oli paljon jännittävää meneillään!

Millaisia ​​työtehtäväsi ovat olleet?

Päätehtäväni ovat olleet graafiseen suunnitteluun liittyviä. Työskentelin sekä pienempien graafisten teosten että suurempien graafisten kokonaisuuksien parissa.

Sain myös olla mukana kokeilemassa muita asioita, kuten esimerkiksi miten tuotantopäivä asiakkaan luona toteutetaan. Arvostin todella sitä, että sain olla mukana joka kulmassa. Se tuntui erittäin opettavalta!

Millaisena koit Seger Marketingin työpaikkana?

Tunsin itseni osaksi jengiä todella nopeasti. Sain heti ensimmäisestä päivästä alkaen tuottaa materiaalia, olla mukana projekteissa ja ottaa vastuuta. Minun mielestä on välttämätöntä olla mukana käytännön tehtävissä jos aidosti haluaa oppia jotain uutta!

”Tunsin itseni osaksi jengiä todella nopeasti. Sain heti ensimmäisestä päivästä alkaen tuottaa materiaalia, olla mukana projekteissa ja ottaa vastuuta.”

Mikä on paras oppi, jonka otat mukaan ajaltasi Segerillä?

Tärkeänä oppina pidän sen, että opin tunnistamaan vahvuuteni ja heikkouteni. Opin miten minun kannattaa käyttää vahvuuksiani, mutta myös miten voin muuttaa heikkouteni vahvuuksiksi. Sen lisäksi sain myös oppia miten visuaalinen identiteetin rakennetaan, ihan alusta asti lopullisiin viimeistelyihin.

Kenelle suosittelisit harjoittelupaikkaa Seger Marketingilla?

Kaikille niille, jotka haluavat tietää ja oppia lisää siitä, millaista on työskennellä markkinointitoimistossa. Täällä saat aidon mahdollisuuden nähdä, miten se toimii, ja pääset testaamaan vähän kaikkea. Harjoittelu Segerillä antaa sinulle takuuvarmasti syvemmän käsityksen markkinointitoimiston toiminnasta!