Digital Marknadsföring 

Öka trafik och försäljning, engagemang eller leads med strategisk marknadsföring i sociala medier.

Tänk er att ni köper TV-reklam, men på sociala medier istället med fler möjligheter till att nå ut till rätt målgrupp och få mätbara resultat.

Paid Social är en marknadsföringsstrategi som strävar till att minimera tiden mellan att en kund upptäcker en produkt eller tjänst och köper den. I huvudsak riktar sig Paid Social till specifika målgrupper med annonser på Facebook, Instagram och andra social media plattformar.

Så här går det till

1. Annonsmaterial

Skicka in ert färdiga annonsmaterial eller boka in en produktion med oss. Vi anpassar materialet efter kanal. Produktion debiteras skilt.

2. Målgruppsanalys

Vi analyserar er målgrupp, vilka de är och vilka kanaler de använder samt vilka intressen de har. Här skapar vi intresse till nya eller befintliga målgrupper. Vi tar hand om allt det tekniska från annonskonto till pixlar samt implementering av målgrupper och målsättningar. Tillsammans kommer vi överens om en annonserings budget.

3. Annonsering och optimering

Kampanjerna körs igång. Vi testar och optimerar iterativt för bästa möjliga resultat och rapporterar till er. En konkret rapport framställs varannan månad.

Få förslag på marknadsföringsstrategi

Kanaler vi erbjuder

Facebook

Vi använder Facebooks annonshanterare för att annonsera på Facebook och Instagram. Vi planerar strategier, Retargeting och Dynamic Ads för att öka trafiken och konverteringsgraden till er hemsida eller webbshop. Vi mäter och rapporterar ROI, ROAS och andra KPI:er som är viktiga i just er strategi.

 • 4,1 miljoner användare i Finland
 • 2,8 miljarder användare globalt

Tiktok

Anslut er till den snabbast växande social media kanalen! Vi lyfter fram vad som gör ert varumärke roligt och unikt genom att skapa en gedigen Tiktokstrategi för att kommunicera med den högt engagerade användarbasen.

 • 1,2 miljoner användare i Finland
 • 732 miljoner användare globalt

Youtube

Dagens TV-ruta stavas Youtube. Nå potentiella kunder och få dem att agera när de tittar på eller söker efter videor på plattformen.

 • 3,9 miljoner användare i Finland
 • 2,3 miljarder användare globalt

Instagram

Instagram är ditt företags virtuella skyltfönster. Annonsering på Instagram hjälper ditt företag att skapa engagemang hos en specifik målgrupp. Men effektiv annonsering skapar vi trafik, leads och försäljning för ert företag.

 • 2,9 miljoner användare i Finland
 • 1,3 miljarder globalt

LinkedIn

Med en välplanerad Lead Generation strategi når vi ut till era mest kvalificerade beslutsfattare och driver dem rakt in i säljtunneln.

 • 1,4 miljoner användare i Finland
 • 756 miljoner användare globalt

Snapchat

Vi använder Snapchats annonshanterare för att öka medvetenheten om ert företag, få er målgrupp att överväga era produkter eller tjänster samt driva konverteringar.

 • 1 miljon användare i Finland
 • 514 miljoner användare globalt

Retargeting

Det är osannolikt att kalla kunder som besöker er hemsida kommer att göra ett köp eller ta kontakt första gången de besöker er sida. Faktum är att statistiken visar att enbart 4% av kalla kunder kanske genomför en handling under första besöket.

Vad är då Retargeting?
Retareting är en strategi som innebär att man riktar sig till specifika segment av en publik baserat på interaktioner som de har haft med ett företag inom en viss tidsram genom att visa dem en ny annons. Möjligheten att skapa mer riktade annonser baserat på specifika åtgärder är ovärderlig eftersom användare måste se innehåll från er mer än en gång innan de bestämmer sig för att konvertera.

Varför spelar annonsmaterial roll?

Om annonsmaterialet faller platt så kommer inte annonsen att fungera, oavsett hur väluttänkt allt annat från strategi till optimering är. Annonsmaterialet bör vara problem- eller lösnings fokuserat och anpassat efter er tonalitet. Skräddarsytt annonsmaterial hjälper era potentiella kunder att gå från osäkerhet till att konvertera.

Och hur var det med Retargeting?
Risken är stor att ni förlorar potentiella kunder om ni använder samma annonsmaterial i era prospekterings kampanjer och retargeting kampanjer. Annonserna ska formas efter var i säljtunneln era kunder befinner sig.

Seger Marketing erbjuder ett kreativ team som består av experter inom video och design. Genom att nyttja vårt interna team ser vi till att era annonsmaterial är diversifierade och relevanta för var i säljtunneln kunden befinner sig.