SoveLis webbinarium lockade deltagare med video

SoveLi Ry är en rikstäckande expertorganisation som förenar 20 folkhälso-, funktionnedsättnings- och motionorganisationer som främjar tillämpad träning.
Målet med SoveLis aktiviteter är att förbättra möjligheterna för personer med långvariga sjukdomar och funktionsnedsättningar att träna på sätt som främjar hälsa och välbefinnandet.

Kampanjen

SoveLi planerade ett webbinarium med temat och fokus på att alla har rätt att röra på sig, oavsett möjlighet eller funktionsförmåga. Med hjälp av Seger Marketing gjordes en kampanjvideo med målet att sprida kunskap och info om webbinariet. Robson Lindberg var en av huvudtalarna och figurerade även i kampanjvideon.

I Noux skogar i Esbo, träffades Seger Marketing och Lindberg för att spela in kampanjvideon. Innan inspelningsdagen hade riktlinjer tagits fram enligt kundens önskemål, allt för att produktionen skulle gå så smidigt som möjligt. 

Väl på plats anpassades inspelningen efter situation och miljö. Målet var att skapa en video som passade för sociala medier samt väckte känslor hos tittaren. 

Resultatet publicerades på SoveLis och Folkhälsans sociala medier, och riktade sig till möjliga webbinariedeltagare. Både Lindberg och SoveLi vad nöjda med utförande och resultatet och kunde nå ut till blivande deltagare på ett klart och tydligt sätt.

Arbetet med Segermarketing var flexibelt, roligt och innovativt. Jag väntar på att får arbeta med det teamet igen. Rekommenderar företaget varmt!

– Lotta Nylund, SoveLi

Det finns många fördelar med att använda sig av video i din marknadsföringsstrategi. Bland annat är det ett enkelt bra sätt att skapa engagemang genom att väcka känslor. Med en video kan du berätta mera än enbart med en text eller bild. Genom att både höras och synas på samma gång, kan du kommunicera rakare och tydligare direkt till kunden. En video kan också publiceras på många olika plattformer: den kan återanvändas både i nyhetsbrev, på alla sociala medier-kanaler samt internt. 

Behöver ditt företag hjälp med att kommunicera via video? Ta kontakt med Jerry Dahl på jerry@segermarketing.fi eller ring 040 537 1935