Folk­häl­sa­nin ur­hei­lu­joh­ta­ja­kou­lu­tus halusi näyttää laajan va­li­koi­man­sa


WHAT WE DID

WHEN WE DID

Vuoden 2021 loppupuolella Folkhälsan halusi tavoittaa potentiaalisia opiskelijoita heidän urheilujohtajakoulutukseen. Se tehtiin mainosvideon kautta. Videossa kurssi– ja leirikeskukset Norrvalla ja Solvalla esitti toimintaansa. 

Ennen kuvauksia Seger Marketing ja Folkhälsan piti kokouksen jossa kävimme läpi heidän kohderyhmänsä, pääteemat sekä videon tyyli. Tämän jälkeen Seger Marketingin videotiimi loi käsikirjoituksen kuvasuunnitelmineen joka lähetettiin Folkhälsanille hyväksyttäväksi. Tämän jälkeen varasimme tuotantopäivämäärät niin Pohjanmaalla kun Uudellamaalla. 

Norrvalla ja Solvalla etsivät omista oppilaista näyttelijöitä videolle. Kuvaukset tehtiin niin videokameralla kun dronella. 

Kuvausten jälkeen Seger Marketing teki ensimmäisen luonnoksen alkuperäiskäsikirjoitusten mukaan. Folkhälsanin palautteen avulla leikattiin lopullinen versio. Folkhälsan julkaisi videon sosiaalisessa mediassa. 

Folkhälsan valitsi Seger Marketingin koska heillä oli hyviä ideoita heidän videotarpeisiin.

– Saimme kilpailukykyisen tarjouksen. Yhteistyö oli tiivis ja rima alhaalla – keskustelu, ideointi, käsikirjoitus ja toteuttaminen sujui helposti ja ongelmitta. Seger Marketing kirjoitti käsikirjoituksen meidän toivomuksien mukaan, kuvasi kahdessa eri paikkakunnissa, lähetti ensimmäisen version videosta meille ja viimeisteli sen jälkeen tuotetta meidän kommenttien ja palautteen mukaan, sanoo Mira Honkavaara, viestintäkoordinaattori, Folkhälsan.

Folkhälsan ovat tyytyväisiä lopputuotteeseen. 

– Seger onnistui ymmärtämään mitä etsimme ja toteutti sen mukaan, vaikka meillä olikintiukka aikataulu ja paljon kommentteja aluksi. Sen huomasi että Seger Marketing halusi tehdä töitä meidän kanssa ja että projekti oli heidänkin mielestä hauskaa. He halusivat tehdä videon Folkhälsanin liikuntaohjaajakoulutuksesta joka nimenomaan kiinnoistaisi meidän pääkohderyhmää: nuoret.
Voimme lämpimästi suositella Seger Marketingin: he ovat ammattimaisia, mukavia ja heidän kanssa on helppoa tehdä työtä, sanoo Honkavaara.

Tiesitkö että Seger Marketingin avulla on mahdollista tehdä videosta eri versioita jotta se sopisi eri alustoille? Tämän lisäksi olemme ammattilaisia digitaalisessa markkinoinnissa. Video sopii erinomaisesti digimarkkinointiin ja voi lisätä näkyvyyttänne.