MiniMaidin mainosvideo kouluttaa ja informoi katsojaa


WHAT WE DID

WHEN WE DID

Seger Marketing loi kuvakäsikirjoituksen joka edustaisi MiniMaidia ja heidän palautteen jälkeen kuvauspäivää varattiin tehtaalla. Siellä kuvattiin tuotannon eri vaiheet sekä mitä jäännöksille tapahtuu. Sen lisäksi kuvattiin muut kohtaukset yhdessä päänäyttelijä Lina Ekbladin kanssa. Lopputulos kuvastaa yrityksen toiminnan viihdyttävällä tavalla.

Asiakkaan mielipide:

– Valitsimme Seger Marketing sillä halusimme tehdä yhteistyötä ruotsin kielellä paikallisen toimijan kanssa. Emme halua sekoittua isoihin firmoihin sillä meidän mielestä he antavat vähemmän vaikutusmahdollisuuksia. Heistä olemme yksi kuukauden sadasta projekteistä, sanoo Niklas Byskata, Key Account Manager, MiniMaid

Vastasiko lopputulos odotuksianne?

– Saimme mitä halusimme; modernin, raikkaan yritysvideon joka on niin kiinnostava kun informatiivinen ja jonka voimme käyttää monen vuoden ajan.
Yhteistyö sujut ongelmitta; meidän mielipiteitä kuunneltiin ja muutosesitykset hyväksyttiin. Välillä meidän visiomme erottui Segerin visiosta, mutta emme kokeneet sen olevan ongelmallista esittää muutosehdotuksia.

Suosittelisittekö meitä? Miksi?

– Ilman muuta. Segerin henkilökunta olivat ammattimaisia ja reagoivia. Jos vastaanottaa suhteellisen pitkän yritysvideon eikä edes parin kuukauden jälkeen haluisi tehdä yhtäkään muutosta siihen, niin se kertoo kyllä aika paljon lopputuotteen laadusta.