Rewell STORM puhaltaa taas – täysin uudella ulkonäöllä!


WHAT WE DID

WHEN WE DID

Uudet tuulet puhaltavat Kaup­pa­kes­kus Rewelissä.


Kauppakeskus Rewell on jo monen vuoden ajan järjestänyt Storm-nimisen kampanjatapahtuman, ja muutaman vuoden ajan se on toteutettu yhteistyössä myös Vaasan kaupungin kanssa. Tapahtuma joutui pandemian takia tauolle, mutta nyt Storm on täällä taas! Me saimme kunnian herättää tapahtuman uudelleen henkiin päivittämällä sen visuaalisen ulkoasun ja tuottamalla uutta materiaalia tapahtumaa varten.

“Rewell STORM is back” -iskulauseen avulla lähdimme kehittämään uutta visuaalista ilmettä tapahtumalle. Halusimme, että ilme välittää kävijöille todellisen tunteen suurista tarjouksista ja alennuksista, ja sen saavutimme kehittämällä värimaailman, joka on raikas, keväinen ja täynnä energiaa. STORM-logon lisäksi olemme luoneet “hintapyörteen”, jota käytetään logotyypin tukena viestimään suurista alennuksista.

Tapahtumaa varten olemme suunnitelleet kauppakeskukselle pahvipaalut, jotka asennetaan kauppakeskuksen pylväiden ympärille, katosta roikkuvat mobiletit, kaiteilta roikkuvat Rewell STORM -nauhat ja STORM-hintapohjat. joista löytyvät kauppojen tarjoukset. Näiden eri elementtien avulla olemme luoneet yhtenäisen kokonaisuuden, joka toimii yhdistävänä tekijänä kauppakeskuksen ja sen liikkeiden välillä.

Olemme myös tuottaneet näyttäviä ulkomainonnan mainoksia, jotka pyörivät Vaasan lähistön mainosnäytöillä. Lisäksi Vaasa-lehteen on varattu etusivu sekä kahden aukeaman kokoinen lehtimainos.