Huomasimme hiljattain, että alkuvuosi on lähtenyt sen verran vauhdilla liikkeelle, että emme ole ehtineet pohtia mitä kaikkea viime vuonna on tullut tehtyä. Tässä yritys.

Talvella Felix teki valtavan työn Suomenruotsalaisten urheilugaala-projektin kanssa, tunnin kokonaisuus joka oli nähtävissä Yle Teemalla. Iso urakka saatiin hienosti vietyä maaliin.

Lyhytvideoita eri alustoille ollaan tuotettu kymmenien miljoonien näyttökertojen edestä eri asiakkaille, niin uusille kun vanhoillekin. Iso kiitos kaikille kumppaneille!

Markkinoinnin käsikirja-hanke, jossa Hannan kädenjäljet ovat vahvasti näkyvissä, on kokonaisuus, joihin kaikkien markkinoijien tulisi tutustua huolellisesti.

Eduskuntavaalien aikana laajempi videopodcast-tuotanto oli Segerille uusi haaste. Nykyään toteutamme ylpeästi sellaisiakin projekteja.

Vuoteen mahtui tuotantopäiviä, koulutuksia, luentoja ja jopa tuulivoimapuistohankkeen viestinnän konsultointia. Ollaan äärettömän ylpeitä, niin asiakkaista, kun meidän omista työntekijöistä. <3

Viime vuodelle mahtui myös muutto uusiin tiloihin osoitteeseen Hovioikeudenpuistikko 23 (tervetuloa kahville), johon myös rakensimme laajemman studion. Täällä viihdymme, yhdessä omistajiemme kanssa, saman katon alla.

2024 on monella tapaa mielenkiintoinen vuosi Seger Marketingille, siitä enemmän myöhemmässä vaiheessa. Voitte kuitenkin luottaa yhteen asiaan: tulemme jatkossakin tekemään kaikkemme asiakkaidemme eteen. Teidän tavoitteenne ovat meidän intohimomme. 

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voisimme auttaa!

Frans Villanen

Frans Villanen

Project Manager

frans@segermarketing.fi