Vi märkte nyligen att början av året har gått så snabbt att vi inte har haft tid att reflektera över allt som vi gjort förra året. Här är ett litet försök.

Under vintern gjorde Felix en enorm insats med den Finlandssvenska idrottsgalan, en timmes helhet som syntes på Yle Fem. Projektet var en produktionsteknisk prövning av rang som genomfördes med högsta betyg.

Vi har producerat kortfilmer för olika plattformar och via dem genererat miljontals visningar för våra kunder, både nya och gamla. Jag vill rikta ett stort tack till alla vi haft äran att få jobba med!

Marknadsföringshandboken, ett projekt, där Hanna’s fingeravtryck tydligt syns, är något som alla marknadsförare borde bekanta sig noggrant med. 

I samband med riksdagsvalet utmanade vi oss själva med en omfattande videopodcast-helhet, något vi gärna gör igen.

Året innehöll allt från produktionsdagar, utbildningar och föreläsningar till kommunikationskonsultation för ett vindkraftsparkprojekt. Vi är oerhört stolta, både över våra kunder och våra egna anställda. <3

2023 var också året då vi flyttade till nya lokaler på Hovrättsesplanaden 23 (välkomna på kaffe) och byggde en större studio. Här trivs vi, tillsammans med våra ägare, under samma tak.

År 2024 är på många sätt ett spännande år för Seger Marketing, men mer om det senare. Ni kan dock lita på en sak: vi kommer fortsätta att göra vårt bästa för våra kunder. Era mål är vår passion.

Tveka inte att kontakta oss, så ser vi hur vi kan hjälpa er !

Frans Villanen

Frans Villanen

Project Manager

frans@segermarketing.fi