”Se on ollut tiedon aarreaitta, jossa olen saanut tutkia videomaailman eri näkökohtia.”

Viimeiset yhdeksän viikkoa olen suorittanut harjoitteluni Seger Marketingilla, missä olen saanut syventyä markkinoinnin maailmaan. Aika Segerillä ei ainoastaan ole antanut minulle käsitystä tuotantopäivistä ja teknisistä taidoista, vaan myös mahdollisuuden olla osa upeaa tiimiä!

Viime sykysynä kirjoitin opinnäytetyöni TikTok-markkinoinnista, ja silloin olin ensimmäistä kertaa yhteyksissä Segeriin, kun haastattelin heitä työtäni varten. Jo silloin heräsi ajatus, että Seger voisi olla hyvä paikka suoritta työharjoitteluni. Ja niin siitä tulikin!

Minun työharjoitteluni aikana olen todella saanut olla mukana kaikessa, mutta hauskinta on kuitenkin ollut tuotantopäivät. Osallistuminen tuotantopäiviin on ollut ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus. Mikään tuotantopäivä ei ole ollut samanlainen, koska yritykset jotka työskentelevät Segerin kanssa ovat niin erilaisia. Valmisteluista viimeisiin klippeihin, olen saanut ensikäden tuntuman jokaisen videon takana olevaan luovaan prosessiin. Nähdäkseni, miten ideat saavat muotonsa ja muuttuvat valmiiksi projekteiksi, on todella syventänyt ymmärrystäni video tuotannosta.

Aikani Seger Marketingilla on ollut intensiivinen oppimiskausi. Ohjauksen ja käytännön kokemuksen avulla olen parantanut erityisesti teknisiä taitojani videoiden editoinnissa ja tuotannossa. Se on ollut tiedon aarreaitta, jossa olen saanut tutkia videomaailman eri näkökohtia.

Mikään matka ei ole täydellinen ilman intohimoista tiimiä jakamassa sitä. Minulla on ollut etuoikeus työskennellä sitoutuneen ja luovan joukon kanssa Segerillä. Positiivinen ilmapiiri ja yhteistyö ovat tehneet harjoittelusta mieleenpainuvan ja inspiroivan.

Voin tiivistää aikani Seger Marketingilla kasvun ja oppimisen ajanjaksoksi. Odotan innolla käyttäväni täällä kehittämiäni taitoja tulevissa projekteissa ja olen kiitollinen kokemuksesta, jonka olen saanut näiden yhdeksän viikon aikana. Kiitos teille kaikille ihanille Segerillä parhaasta mahdollisesta harjoittelukokemuksesta!

XOXO Jessica