I en värld där teknologin utvecklas i en rasande fart, har artificiell intelligens (AI) snabbt blivit en oumbärlig resurs för företag som vill hålla sig i framkanten. På Seger Marketing har vi omfamnat de senaste språkmodellerna och AI-verktygen för att förbättra och effektivisera vårt arbete.

Nyligen hade vi nöjet att arbeta med Nykarleby stad för att skapa en visionär video som illustrerar barns drömmar om stadens framtid. Genom att använda oss av AI-verktyg kunde vi snabbt och effektivt visualisera dessa drömmar och skapa en fängslande berättelse som engagerar och inspirerar.

Från inspelning till färdig produkt tog processen mindre än en vecka – en bedrift som tidigare skulle ha varit en stor utmaning utan AI:s hjälp. Detta är bara ett exempel på hur AI kan revolutionera sättet vi arbetar på och leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Men med ny teknik kommer också nya frågor. Är det säkert att använda AI? Flera tjänster erbjuder i dagens läge kryptering för att inte din interaktion med språkmodellen ska kunna kopplas till dig specifikt. Dessutom är det bra att vara noggrann med att undvika känslig information när du kommunicerar med AI-verktygen.

Att kunna formulera effektiva “prompts” är en konst i sig och en viktig färdighet för att dra full nytta av AI:s potential. Vi på Seger Marketing är här för att vägleda och utbilda er i denna konst, så att ni kan använda AI för att uppnå era mål.

Är ni nyfikna på hur AI kan utveckla ert företag? Vill ni lära er mer om hur man skapar effektiva prompts? Kontakta oss för konsultation eller utbildning i användningen av AI och ta steget in i framtiden med Seger Marketing vid er sida.

Felix Rantschukoff

Felix Rantschukoff

Video Production Manager

felix@segermarketing.fi