Teknologian kehittyessä vauhdilla, tekoäly (AI) on nopeasti muodostunut korvaamattomaksi resurssiksi yrityksille, jotka haluavat pysyä aallon harjalla. Seger Marketingilla olemme omaksuneet uusimmat kielimallit ja AI-työkalut työmme parantamiseksi ja tehostamiseksi.

Äskettäin saimme ilon työskennellä Uudenkaarlepyyn kaupungin kanssa luodaksemme visionäärisen videon, joka kertoo, mitä lapset toivovat kaupungin tulevaisuudelta. AI-työkalujen avulla pystyimme nopeasti ja tehokkaasti visualisoimaan nämä unelmat ja luomaan kiehtovan tarinan, joka sitouttaa ja inspiroi.

Prosessi kuvaamisesta valmiiseen tuotteeseen kesti alle viikon – saavutus, joka olisi ollut suuri haaste ilman AI:n apua. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten AI voi mullistaa työskentelytapamme ja tuottaa tuloksia, jotka ylittävät odotukset. 

Mutta uuden teknologian myötä tulee myös uusia kysymyksiä. Onko AI:n käyttö turvallista? Useat palvelut tarjoavat nykyään suojauksen, jotta vuorovaikutustasi kielimallin kanssa ei voida yhdistää sinuun henkilökohtaisesti. Lisäksi on hyvä olla tarkkana välttääkseen arkaluonteisen tiedon jakamista AI-työkalujen kanssa.

Tehokkaiden “promptien” muotoileminen on itsessään taitolaji ja tärkeä kyky, jotta voimme hyödyntää AI:n potentiaalia täysimääräisesti. Me Seger Marketingilla olemme täällä ohjaamassa ja kouluttamassa teitä tässä taidossa, jotta voitte käyttää AI:ta tavoitteidenne saavuttamiseksi. 

Oletteko uteliaita kuulemaan, miten AI voi muuttaa yritystänne? Haluatteko oppia lisää tehokkaiden promptien luomisesta? Ottakaa yhteyttä konsultointiin tai koulutukseen AI:n käytössä ja astukaa tulevaisuuteen Seger Marketingin rinnalla.

Felix Rantschukoff

Felix Rantschukoff

Video Production Manager

felix@segermarketing.fi