“Det har varit en guldgruva av kunskap där jag fått utforska olika aspekter av videovärlden. 

Under de senaste 9 veckorna har jag gjort min praktik på Seger Marketing, där har jag fått göra en djupdykning i marknadsföringens värld. Tiden på Seger har inte bara gett mig en insikt i produktionsdagar och tekniska färdigheter, utan också möjligheten att vara en del av ett fantastiskt team!

I höstas skrev jag mitt examensarbetet om marknadsföring via TikTok, och i samband med det kom jag första gången i kontakt med Segers team då jag intervjuade dem för mitt arbete. Redan då väcktes tanken att Seger kunde vara ett bra ställe att göra min avslutande praktik på. Sagt och gjort så blev det också! 

Under min tid på Seger har jag verkligen fått vara med på allt, men det roligaste har ändå varit produktionsdagarna. Att ta del av produktionsdagarna har varit en unik och lärorik upplevelse, ingen produktionsdag har varit den andra lik då företagen som Seger jobbar med är så olika. Från förberedelserna till de sista klippen har jag fått en förstahandskänsla av den kreativa processen bakom varje video. Att se hur idéer tar form och förvandlas till färdiga projekt har verkligen fördjupat min förståelse för videoproduktion. 

Min tid på Seger Marketing har varit en intensiv inlärningsperiod. Genom handledning och praktisk erfarenhet har jag förbättrat mina tekniska färdigheter speciellt inom videoredigering och produktion. Det har varit en guldgruva av kunskap där jag fått utforska olika aspekter av videovärlden. 

Ingen resa är komplett utan ett fantastiskt team att dela den med. Jag har haft förmånen att arbeta med en grupp engagerade och kreativa människor på Seger. Den positiva atmosfären och samarbetet har gjort min praktiktid minnesvärd och inspirerande. 

Jag kan sammanfatta min tid på Seger Marketing som en period av tillväxt och lärande. Jag ser framemot att använda de färdigheter jag har utvecklat här i framtida projekt och känner mig tacksam för den erfarenhet jag har fått under dessa nio veckor. Tack alla ni härliga på Seger för den bästa möjliga praktikupplevelsen!

XOXO Jessica