MARKKINOINTITOIMISTO JOLLE BRÄNDÄYS JA NÄKYVYYS OVAT SYDÄMENASIA

MARKKINOINTITOIMISTO JOLLE BRÄNDÄYS JA NÄKYVYYS OVAT SYDÄMENASIA

Seger Marketing perustettiin viisi vuotta sitten pienessä pohjalaiskylässä nimeltä  Småbönders. Aluksi loimme brändiä rakentavaa sisältöä paikallisten yritysten sosiaalisen median tarpeisiin. Nykyisin Seger Marketing on täyden palvelun markkinointitoimisto, joka palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa. Toimistomme sijaitsevat Vaasassa, Kokkolassa ja Småböndersissä.

MITÄ TEEMME


Autamme yrityksiä saamaan näkyvyyttä tulossuuntautuneella markkinoilla ja luomme sisältöä, joka koukuttaa ja vahvistaa yrityksen brändiä. Lue lisää yrityksille tarjoamistamme palveluista sekä työstämme tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi.

LUE LISÄÄ

KEITÄ OLEMME


Haluatko tietää, miten Seger Marketingin tarina oikein sai alkunsa? Menestystarinaamme sisältyy aimo annos suomalaista sisua, hurjasti actionia ja visio uusien työpaikkojen luomisesta maaseudulle.

Me Seger Marketingilla uskallamme unelmoida, koska tiedämme, että unelmat voivat toteutua, kunhan tavoitteet ja strategiat tukevat niiden toteutumista.

Lue Segerstory täältä!

Lue lisää

PALVELUT

BRÄNDÄYS

Strateginen brändityö on yritykselle tärkeä investointi. Brändäystyössämme yhdistyvät muotoilu- ja liiketoimintanäkökulmat, minkä ansiosta voimme visualisoida ja konseptoida kokonaisuuden, joka vahvistaa yritystänne pitkälläkin aikavälillä.

MARKKINOINTI

Tarjoamme mm. sosiaalisen median kampanjoita ja mainontaa, Google Ads -palvelut sekä täydelliset sosiaalisen median sisältöpaketit yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa sosiaalisen median kanaviensa läsnäolon.

NETTISIVUT

Tarjoamme täyden palvelun netisivutuotantoa sekä nettisivujen ylläpitoa. Luomme responsiivisia ja käyttäjäystävällisiä nettisivuja Wordpressissä ja WooCommercessa. Sivuillamme yhdistyvät näyttävä ulkoasu, helppo navigointi  ja sisältö, joka saa kävijät viihtymään sivuillanne.

VALOKUVAUS

Visuaalisesti tyylikäs valokuva rakentaa luottamusta ja vahvistaa yrityksesi brändiä. Teemme tuotekuvauksia, muotokuvausta, sosiaaliseen mediaan tarkoitettuja kuvapankkeja sekä otamme kuvat nettisivuillenne. Vaasan toimistomme yhteydessä on lisäksi studio asiakkaidemme studiotarpeita varten.

VIDEO

Meillä on vankka kokemus videotuotannoista ja meiltä luonnistuvat mainosvideot, yritysesittelyt, dokumentit, konserttitaltioinnit sekä TV-mainokset. Hoidamme myös webinaarit ja live-lähetykset ammattitaidolla.

EMPLOYER BRANDING

Teemme yritysten kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä sosiaalisen median työnantajabrändyksessä. Sen avulla yritys voi vahvistaa asemaansa työnantajana ja houkutella oikeanlaista työvoimaa palvelukseensa. Teemme yrityksille myös lyhyitä mutta tehokkaita rekrymainoskampanjoita sosiaalisen median kanavissa.

ylpeyttä

lukemisen arvoista

Tilaa uutiskirje!