MARKKINOINTITOIMISTO JOLLE BRÄNDÄYS JA NÄKYVYYS OVAT SYDÄMENASIA

MARKKINOINTITOIMISTO JOLLE BRÄNDÄYS JA NÄKYVYYS OVAT SYDÄMENASIA

Seger Marketing perustettiin viisi vuotta sitten pienessä pohjalaiskylässä nimeltä  Småbönders. Aluksi loimme brändiä rakentavaa sisältöä paikallisten yritysten sosiaalisen median tarpeisiin. Nykyisin Seger Marketing on täyden palvelun markkinointitoimisto, joka palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa. Toimistomme sijaitsee Vaasassa.

MITÄ TEEMME


Autamme yrityksiä saamaan näkyvyyttä tulossuuntautuneella markkinoilla ja luomme sisältöä, joka koukuttaa ja vahvistaa yrityksen brändiä. Lue lisää yrityksille tarjoamistamme palveluista sekä työstämme tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi.

LUE LISÄÄ

KEITÄ OLEMME


Me Seger Marketingilla uskallamme unelmoida, koska tiedämme, että unelmat voivat toteutua, kunhan tavoitteet ja strategiat tukevat niiden toteutumista.

Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

Ota yhteyttä

PALVELUT

MARKKINOINTI

Tarjoamme mm. sosiaalisen median kampanjoita ja mainontaa, Google Ads -palvelut sekä täydelliset sosiaalisen median sisältöpaketit yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa sosiaalisen median kanaviensa läsnäolon.

VIDEO

Meillä on vankka kokemus videotuotannoista ja meiltä luonnistuvat mainosvideot, yritysesittelyt, dokumentit, konserttitaltioinnit sekä TV-mainokset. Hoidamme myös webinaarit ja live-lähetykset ammattitaidolla.

VALOKUVAUS

Visuaalisesti tyylikäs valokuva rakentaa luottamusta ja vahvistaa yrityksesi brändiä. Teemme tuotekuvauksia, muotokuvausta, sosiaaliseen mediaan tarkoitettuja kuvapankkeja sekä otamme kuvat nettisivuillenne. Vaasan toimistomme yhteydessä on lisäksi studio asiakkaidemme studiotarpeita varten.

NETTISIVUT

Tarjoamme täyden palvelun netisivutuotantoa sekä nettisivujen ylläpitoa. Luomme responsiivisia ja käyttäjäystävällisiä nettisivuja Wordpressissä ja WooCommercessa. Sivuillamme yhdistyvät näyttävä ulkoasu, helppo navigointi  ja sisältö, joka saa kävijät viihtymään sivuillanne.

Tyytyväisiä asiakkaita


Tutustu referensseihin

lukemisen arvoista

Tilaa uutiskirje!